zaterdag 27 april 2013

McDonalds in Spanje

Vorige week was ik samen met mijn moeder een weekje naar Spanje, even terzijde, we hadden prachtig weer! Heerlijk om even van te genieten na de lange, koude winter hier én van alle beslommeringen hier thuis van de laatste maanden. Aangezien ik zelf niet glutenvrij eet en mijn moeder ook niet, was het uiteraard erg relaxt qua eten, zelfs enigszins confronterend, immers je beseft dan weer hoeveel pech onze kinderen eigenlijk hebben, met alle beperkingen qua eten.
Niettemin zit het glutenvrij er natuurlijk volledig ingebakken, dus je gaat hoe dan ook op zoek naar glutenvrije producten. Allereerst brachten we een bezoekje aan de Mercadona, een soort Albert Heijn van Spanje. Net als Albert Heijn duiden zij hun eigen merk producten aan met het "glutenvrij" logo, ook wel Sin Gluten, in het Spaans. Ondanks de beperkingen qua bagage (we vlogen supergoedkoop met Ryanair) hebben we toch eea gekocht, zoals allerlei soorten gv bouillonblokjes.

Aangezien we een autootje hadden gehuurd, konden we leuke uitstapjes maken, zo zijn we een dagje naar Malága gereden. Op een gegeven moment liepen we langs de McDonalds en daar maakte ik deze foto van de deur! Het bewijs dat ze hier glutenvrij brood hebben!


Even verderop namen we in het park bij een kiosk een ijsje, ook van het bord moest ik een foto maken!
Dit maakt het kiezen wel erg makkelijk!

Verder werden wij zelf goed verwend deze week, de eerste paar dagen hadden we een all inclusive hotel, de  laatste dagen logeerden we bij mijn vriendin, zij heeft ons ook uitermate goed verzorgd ;-)

Ook de bestemming voor onze zomervakantie is dit jaar Spanje, we gaan heerlijk met de caravan 3 weken kamperen in Noord-Spanje, ik heb de kinderen beloofd dat ze in ieder geval minimaal elke week een glutenvrije cheeseburger mogen eten bij McDonalds! Ze verheugen zich er nu al op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten