donderdag 25 april 2013

Koningsspelen en Koningsontbijt

Morgen is het zover, 26 april 2013, de basisschool van Rosanna en Daniël doen mee aan de Koningsspelen en dus ook aan het Koningsontbijt. Een heel leuk initiatief!
Uiteraard wordt er ook gegeten en gedronken op zo'n dag, op onze school starten we om 8.30 uur met het Koningsontbijt, verzorgd door onze goede vrienden van Jumbo, die wel hun vriezer volgooien met de meest interessante glutenvrije producten, maar die geen glutenvrij ontbijtje kunnen verzorgen, helaas....
Uiteraard had ik mee weer opgegeven om mee te helpen op school, om mijn glutenvrije kinderen te begeleiden, ik ben ingedeeld in Rosanna's klas en heb met de juf afgesproken dat we zelf glutenvrij brood meenemen, de juf zal er dan voor zorgen dat Rosanna als eerste haar boterhammen mag smeren met de potten beleg die worden aangeleverd, juf grapte nog even dat ik wel mee mag ontbijten, ik mag het brood eten dat voor Rosanna bedoeld was, hahaha, dat is anders toch over.

Om 10 uur krijgt de hele school een oranje versnapering aangeboden van de oudervereniging, ik zie het al helemaal voor me, de winkels liggen er vol mee, oranje koeken met rood/wit/blauwe confetti....Om teleurstelling te voorkomen, ben ik vandaag de keuken ingedoken en heb zelf oranje koeken gemaakt, de confetti is iets meer gekleurd, maar ach dat valt niet echt op!De lunch wordt ook op school genuttigd, maar die moesten de kinderen toch al allemaal zelf verzorgen, dus dat is geen enkel probleem.

Nu nog even de outfits klaarleggen en dan zijn we er helemaal klaar voor!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten