zondag 2 maart 2014

Schär and like

Een tijdje geleden schreef MissGlutenvrij over een carnavals winactie van Schär. Maak een leuke foto van hoe jij Carnaval viert, samen met Schär.

Vroeger toen ik nog in Limburg woonde, ontkwam ik er niet aan om carnaval te vieren, het ene jaar vond ik het leuk, het andere jaar niks aan, het zit, zullen we maar zeggen, niet echt in mijn half Limburgse-half Spaanse bloed.

Echter op de basisschool van onze kinderen wordt er ondanks het feit dat we in Noord-Holland wonen, elk jaar uitbundig carnaval gevierd. Met name Rosanna kijkt er weken naar uit en zoekt dan ook met zorg een outfit uit. Dit jaar had ze toevallig eind januari een Halloween-Horror feest, dus we hebben die outfit voor beide gelegenheden gebruikt. Daniel vond het iets minder interessant en is als "keeper" naar school gegaan, lekker makkelijk, die outfit draagt hij wekelijks op het voetbalveld.

Het toeval wilde dat er een aantrekkelijke actie was bij supermarkt Deen, 50% korting op alle Schär producten, dus toen onze voorraad voor de komende maanden opgehaald was, hebben we onze kans gegrepen en een foto gemaakt.

De 3 foto's met de meeste likes op Facebook kunnen een leuk Schär pakket winnen, dus als je ons wilt helpen, Schär and like (link naar de fb pagina)!! Het is wel ff lastig om de foto te vinden, maar de aanhouder wint!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten