zaterdag 2 februari 2013

High Tea kinderfeestje

2 weken geleden hebben we Rosanna's kinderfeestje gevierd. Deze keer wilde de inmiddels 11-jarige een High Tea met haar vriendinnen. Naast de High Tea moest er ook geknutseld worden en cupcakes versieren.
We hebben het programma aangevuld met Nail Art voor Nagels (er ging een wereld voor me open!), elkaar opmaken en Karaoke doen (een zeer succesvol kerstcadeau, een karaoke-set).
We waren al een paar keer samen op pad geweest en hadden flink ingeslagen bij de Xenos (materialen om cupcakes te versieren zoals malletjes enzo) en de Action (een mok met cupcakes erop voor elke vriendin) en de gewone boodschappen bij de Deen (toevallig hadden ze daar ook fondant in 3 kleuren voor maar € 1 per  kleur). Vantevoren hadden we zowel een draaiboek voor de hele middag als een menu voor de High Tea in elkaar geflanst.
Dit is het resultaat van een superleuke middag:


Linksboven zit Rosanna met haar bordje vol glutenvrije hapjes, rechtsboven de versierde cupcakes (uiteraard glutenvrij), tjee wat waren die meiden creatief, linksmidden: de meiden in actie, de middelste foto is de hele groep bij elkaar. Rechtsmidden konden natuurlijk de BKB'tjes in het klein niet ontbreken.
Linksonder Rosanna's glutenvrije sandwiches, deze had ik met uitsteekvormpjes in creatieve broodjes omgetoverd. En rechtsonder glutenvrije slagroomsoesjes, gemaakt door mijn overbuurvrouw .
Helemaal geslaagd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten