zondag 28 oktober 2012

Schär Schwarzwalder kersentaart


Ik had al een tijdje een recept van Schär liggen voor een Schwarzwalder kersentaart, maar geen tijd en/of gelegenheid om 'm te maken. Maar pas geleden was de Schär Choco cake mix in de aanbieding en deze hadden we nodig voor dit recept, Rosanna had ook nog zin om in de herfstvakantie te helpen dus het is er eindelijk van gekomen. Ik volgde precies het recept en hoopte dat de taart er zo uit zou gaan zien als op de foto in het recept

Maar de biscuitbodem wilde helemaal niet rijzen, dus hadden we na een half uur een platte bruine koek.
Ik heb daarom snel een nieuwe biscuitbodem gebakken volgens het recept dat ik een keer tijdens een bakles   had gemaakt en deze lukte gelukkig wel. Het resultaat was een heerlijke taart, met 1 zware machtige bodem (die van het Schar-recept) en 1 luchtige bovenkant (die van mijn bakles recept).
Dit is het resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen