maandag 12 september 2011

Vakantie voorbij

Met de herfst in aantocht zou je bijna vergeten dat we 3 weken in de hitte hebben gezeten. We waren dit jaar voor het eerst met onze caravan op zomervakantie, met bestemming Gardameer, Italië. We hebben echt een heerlijke, relaxte vakantie gehad. De reis ging goed, de camping was ontzettend leuk, er waren ook nog 2 bevriende stellen (met kinderen) en de omgeving was prachtig. We zaten middenin een hittegolf, dus we gaan ook niet klagen over het weer.
Van thuis had ik een voorraad gv etenswaren meegenomen, het vriesvakje van de caravan lag vol met BKB's, verder 3 rollen rijstwafels, 2 pakken Schar fette crocanti en een tasje vol Ready to eat van Proceli en een bakje met snoep.
Helaas heb ik (mede door de hitte) weinig gelegenheid gehad om gv restaurantjes te zoeken. Op onze camping waren ze gelukkig wel goed op de hoogte en daar kon je ook heerlijk eten. Alle supermarkten hebben gv spullen in hun assortiment. Er was zelfs in Salo, op 7 km, een natuurwinkel die gespecialiseerd was in glutenvrij. Bij de Iper in Lonato konden we helemaal losgaan op de diepvries-spullen van DS, broodjes, cornettos, pizzas, tortelini en een soort van kaassouffles maar dan met een soort cheddar gevuld.


Ondanks dat alles wel te koop was of te vinden, blijft het natuurlijk een gedoe, gv eten. Altijd zoeken, altijd vragen, altijd opletten, zou het ooit wennen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten