Met de komst van glutenvrije producten in mijn keuken, groeit ook de vraag naar glutenvrije opbergruimte. Het begon met een aparte la voor glutenvrije producten, daarna kwam er ineens een echte Kenwood bij. Die op zich niet zo heel veel ruimte op het aanrecht in beslag neemt, maar tjee al die hulpstukken die erbij zaten...waar laat je die in hemelsnaam?
Naast het (beginnende) gebrek aan opbergruimte zijn er nog een aantal minpunten aan onze huidige keuken op te noemen. De oven bijvoorbeeld, die we destijds laag hebben laten plaatsen en de magnetron een beetje te hoog. En het gebrek aan leeg aanrechtblad. Kortom, het begint te kriebelen! Ik wil een nieuwe keuken!
Dus is de zoektocht begonnen...wordt vervolgd!
Zo herkenbaar, ik heb de keuken het afgelopen jaar ook al meerdere malen her ingericht om ruimte te creeeren en nog staat continue mijn aanrecht vol. Daar zouden ze nou eens subsidie op moeten gaan geven.
BeantwoordenVerwijderen